Search

Hulp nodig? info@superbazaar.nl
Hulp nodig? info@superbazaar.nl

Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Retourneren, ruilen en bestelling annuleren

Als u een bestelling wenst te annuleren, is dit alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt.

Wij adviseren u de annulering zo spoedig mogelijk kenbaar te maken via info@superbazaar.nl

Als de bestelling al is verwerkt, kunt u na ontvangst van het pakket een retourneren aanvragen om het pakket weer aan ons te retourneren. Verzendkosten zijn in dit geval voor uw rekening.

Voor aanvragen retourneren producten kunt u ons retourneren pagina gebruiken.

Bewaar goed uw pakket verzenden bewijs tot dat we de retour pakket ontvangt.

U hebt 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun U het artikel rustig bekijken zoals u in een winkel ook zou doen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij een verkeerd of incomplete bestelling ontvangt, maar helaas kan er wel eens een foutje gemaakt worden. Wij zorgen er dan ook graag voor dat de situatie zo snel mogelijk bij jou opgelost wordt.

Defect product? Dan kunt u direct contact opnemen met ons kantenservice. graag eerst een foto of video van de defecte producten.

Wat moet ik doen als er bij de levering iets beschadigd is?
Alle producten worden voordat ze verzonden worden gecontroleerd op eventuele schade. In de praktijk komt het wel eens voor dat er toch iets kapot gaat tijdens transport. Natuurlijk proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. Maar mocht er iets beschadigd of kapot zijn dan wordt dit uiteraard z.s.m. bij je omgeruild.

Ja, verzendkosten retourneren kosten is voor koper.

De terugzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd; de consument betaalt de kosten van het terugsturen.

De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.

Een terugstorting wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding verwerkt.

Na 14 dagen van bestelling ontvangst datum.

Artikelen die U om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als U de verzegeling hebt verbroken. Meer informatie kunt u direct met ons contact opnemen.

Het producten compleet en onbeschadigd is.

Originele verpakkingen, niet gebruikt en compleet inclusief accessoires worden geretourneerd.

Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Als het product gebruikt of beschadigd is, kan superbazaar.nl een waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, in rekening brengen.

Super Bazaar
Vareseweg 121
3047 AT Rotterdam
Nederland

Betalen en terugbetalen

Ja, verzendkosten retourneren kosten is voor koper.

Bestelling onder de €20 rekenen wij verzendkosten. In dit geval krijgt u geen verzendenkosten terug bij terugbetaling van bestelling.

Letop: Verzendkosten retourneren wordt niet vergoeden.

  • iDEAL.
    Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL, maak je de betaling direct na het plaatsen van jouw bestelling in orde. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. iDEAL is gemakkelijk, veilig, vertrouwd en snel en niet te vergeten: volledig gratis! Voor meer informatie over betalen via iDEAL kun je terecht op hun website www.iDEAL.nl.
  • PayPal.
    Door te betalen via PayPal ben je altijd beschermd door middel van een extra beveiliging. Indien je kiest voor PayPal kun je inloggen met je persoonlijke account en hoef je niet nogmaals je financiële gegevens bij ons in te vullen. Voor meer informatie over betalen via PayPal kun je terecht op hun website https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Wanneer jij je bestelling bij ons annuleert of deze terug hebt gestuurd, zullen wij deze natuurlijk aan je terugbetalen. Dit zal via dezelfde betaalmethode verlopen als waarmee jij de bestelling hebt gedaan.

Wanneer jij iets via onze website besteld, ontvang je van ons verschillende e-mails.
De allereerste e-mail welke je ontvangt is je orderbevestiging, hiermee is jouw bestelling definitief geplaatst en kun jij de gegevens nog even controleren voordat je bestelling wordt verwerkt en verzonden.

Zodra jij de betaling hebt voldaan, krijg jij nog een losse e-mail met daarin de factuur van jouw bestelling.  Als laatste ontvang jij wanneer jouw bestelling wordt verstuurd, een Track en Trace code waarmee jij jouw bestelling kunt volgen.

We storten het bedrag binnen 14 werkdagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen.

Bestellen en bezorgen

Voor bestellingen onder de €20,- Binnen Nederland betaal je de verzendkosten van €5,45. Boven de €20,- is de verzending gratis.

  • Indien je voor 15.00 uur bestelt, wordt je pakket in normale omstandigheden 1-3 dagen thuis bezorgd. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
  • Houdt u er rekening mee dat pakketjes bij de pakketdiensten momenteel vertraagd zijn i.v.m. extreme drukte op de depots. Pakketjes kunnen mogelijk wat later bezorgd worden. Hartelijk bedankt voor uw geduld.
  • Je ontvangt vanuit ons een e-mail met een Track en Trace code.

Ik heb mijn bestelling/bevestiging nog niet ontvangen, wat nu?

Verkeerd e-mailadres ingevuld?

Dan kun je via onze klantenservice je verzendbevestiging en Track en Trace code opvragen.

Ja, dat kan. U kunt bij ons terecht contact pagina als u een groot aantal wilt bestellen.

Service en garantie

Wij bieden standaard één jaar garantie op onze producten, tenzij er bij het product zelf iets anders vermeld staat.

Gebruik jij je product niet normaal of niet goed en gaat het product defect? Dan valt dit niet binnen de garantie, wat inhoudt dat wij het niet kosteloos bij je op kunnen lossen.

Onder de garantie valt dus geen val-, stoot-, Mocht een van je producten door een van deze redenen schade op hebben gelopen, kijken wij uiteraard wel graag mee naar een oplossing. In dit geval worden er wel kosten in rekening gebracht voor de nieuwe onderdelen. Je ontvangt dan vanuit ons altijd een vrijblijvende prijsopgave voor de onderdelen, zodat jij zelf kunt beoordelen of jij dit wel of niet wilt bestellen.

Voor meer informatie over jouw bestelling en het gebruik hiervan, kun je altijd de product tekst raadplegen. Hierin staat vermeld hoe jij jouw product het beste kunt gebruiken.

Niet alle producten valt onder de garantie. Welke producten heeft garantie? zie de omschrijving van het product.

Als de product garantie heeft? Gebruik jij je product niet normaal of niet goed en gaat het product defect? Dan valt dit niet binnen de garantie, wat inhoudt dat wij het niet kosteloos bij je op kunnen lossen.

U hebt 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun U het artikel rustig bekijken zoals u in een winkel ook zou doen.

• Na 14 dagen van bestelling ontvangst datum.

• Artikelen die U om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als U de verzegeling hebt verbroken. Meer informatie kunt u direct met ons contact opnemen.

Ja, verzendkosten retourneren(garantie) kosten is voor koper.

Een jaar garantie

Op dit product zit een garantie van 1 jaar op fabricagefouten vanaf de datum van aankoop. Bij schade veroorzaakt door fabricagefouten garanderen wij u, indien mogelijk, reparatie dan wel vervanging van het product. Middels deze garantie verzekeren wij u kwaliteit zonder zorgen.

Garantievoorwaarden

Onze garantie gaat ver, maar is niet onvoorwaardelijk. De garantie geldt niet wanneer het product is beschadigd door impact van buitenaf (een ongeval, een val, ruwe behandeling), door normale slijtage, verkeerd of onredelijk gebruik, verwaarlozing, blootstelling aan extreme temperaturen, oplosmiddelen, (zout) water of enige andere oorzaak die niet het rechtstreekse gevolg is van een materiaal- en/of productiefout.
De garantie vervalt ook wanneer er wijzigingen aan het product zijn aangebracht, reparaties zijn uitgevoerd door anderen dan door ons, of (nood)oplossingen zijn doorgevoerd, zoals het openbreken van ritsen of sloten. Daarnaast sluit onze garantie eventuele (gevolg)schade aan personen of producten uit, ook indien deze veroorzaakt wordt door een defect aan het product.
De beoordeling van reparatie dan wel vervanging van het product zal geschieden door uw dealer. Indien het product niet meer leverbaar is, verplicht de dealer zich een gelijkwaardig alternatief te bieden. Het product dient aangeleverd te worden met aankoop bon en volledig ingevuld garantiebewijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens transport. Wij adviseren u na iedere reis uw koffer te controleren op schade op vliegveld, station of terminal zodra u deze van een transport band in ontvangst neemt. Wanneer tijdens een reis schade is ontstaan is het van groot belang dat u dit direct meld bij het vliegtuig-, bus-, trein-, bootmaatschappij of vervoerder en hiervan een schriftelijk bewijs ontvangt zodat u de verantwoordelijke partij aansprakelijk kunt stellen of bij uw verzekering kunt claimen.

Back to Top
Product has been added to your cart